dilluns, 25 de juny del 2012

Examen de setembre i activitats de recuperació

Us proposem de realitzar les següents activitats per a preparar molt bé l'examen de setembre o bé per a repassar els principals exercicis de llengua fets durant el curs i arribar en bones condicions a 1r de Batxillerat en la nostra assignatura.
Els alumnes amb el Valencià pendent faran un control sobre 10 punts al voltant dels exercicis i exàmens realitzats durant l'any pertanyents a les 7 primeres unitats del llibre de text. Si voleu assegurar-vos més nota, el professor dels grups 4B i 4V us proposa un parell d'activitats optatives que us dotaran de 2 punts complementaris.
  1. Amb la presentació al control de setembre d'aquest dossier de 19 fulls (clica acícontrols del curs) totalment i correctament completat i amb les locucions i frases fetes estudiades, es pot obtenir fins a 1 punt afegit a la nota de l'examen. No és obligatori realitzar-lo, tanmateix puntuarà als qui el presenten.
  2. Amb la lectura voluntària d'una obra entre les proposades en aquesta llista (clica ací: llibres voluntaris) i la realització d'una ressenya escrita o gravada, o bé d'un videolit seguint aquestes orientacions de l'enllaç es podrà obtenir fins a 1 punt també per a sumar a la nota de l'examen de setembre. Es tracta, com l'anterior, d'una activitat optativa i avaluable. No cal dir que la còpia de ressenyes ja fetes per altres companys o la lectura repetida d'un llibre pel mateix alumne quedaran invalidades per a l'obtenció del punt extra. Es controlarà aquesta circumstància.
Si teniu algun dubte al respecte o voleu posar-vos en contacte amb el professor, deixeu un escrit en l'apartat de comentaris d'aquest blog, tot identificant-vos, al llarg dels pròxims dies i abans d'entrar al mes d'agost. Esperem que el treball i les lectures us permetran també gaudir de l'estiu. Ànim!