dimecres, 2 de novembre del 2011

Les 22 conferències breus

Aquest apunt us convida a escoltar les vint-i-dos conferències breus que les companyes i els companys  de 4t B i V han exposat a classe. Les pengem de 10 en 10 i més endavant prepararem una activitat de valoració en línia, semblant a la que esteu fent a classe amb la rùbrica d'observació i avaluació de les exposicions orals. Estan quedant bé, no podia ser d'una altra manera tractant-se de 'grans oradors i oradores'.







3 comentaris:

Anònim ha dit...

el llibre no m'a agradat molt ja que el tema no és molt creïble i a més aquesta molt vist i la primera escena que se salven quan estan dins de l'aigua ho veig una mica simple ja que els extraterrestres no ho veuen, m'a agradat quan Didac i Alba comencen a viure la història encara que l'escena de l'extraterrestre també sigua de ciència ficció, tenen que llegir llibres de la biblioteca per aprendre medicina.tampoc m'a agradat quan al final del llibre mor Didac ja que és una mort bastant simple i li fa a Alba pensar que haga de progenitar amb els seus fills.

JUANVI RAMÍREZ GARCÍA 4ºB

Anònim ha dit...

el llibre no m´ha agradat poc perque un extraterrestre mate a tota la població no es molt creible i perque tenen que anar a una cova?


Miguel Costa 4v

Anònim ha dit...

Aquest llibre se m'ha fet costos y un poc aborrir, majoritariament al principi,i costos en el sentit del vocabulari perque la majoria de paraules no les comprenía. El que tinc que destacar d'aquest llibre es que está ple de descripcions, yo crec que per aixó li costa tan a la gent, pero també pense que de vegades les descripcions ajuden un poc a comprendre-ho tot. El final es un final molt diferent a els demes llibres y aixó sorpren al lector ya que no sol estar acostumbrat a eixos finals. Pasant mes al contingut, pense que es normal que Alba no es fique molt mal per la mort dels seus pares ya que si es derromba ella Didac es vindria avall res mes per la seua edat y per la situació. M'agrada perque junts superen tots el problemes y per el que e vist no hi barallen.El contingut del text referint-me a la historia m'ha agradat prou menys aixó que repoble el mon amb el seu fill , el veig un poc ilogic, pero está bé, la recomanaría.

Andrea Costa Esteban 4ºV