dimarts, 15 de maig del 2012

Ja han arribat els videolits

Ja comencen a arribar els primers videolits de les vostres lectures. Els artistes: José Manuel Sanfélix i Enrique Moreno inauguren aquest apunt amb una emotiva posada en escena del moment final de l'obra teatral Monopatins. Es tracta del comiat de l'alumne protagonista davant la seua professora i tutora. Esperem amb ànsia la resta de projectes, els quals anirem penjant en aquesta mateixa entrada de blog com a annexos. Enhorabona als dos primers!



El dia 16 ens arriba aquest segon videolit dels companys de 4B Jaime Cuenca i Rod Bryan, basat en l'obra de Jordi Sierra i Fabra Nit de divendres. És un resum personal dels darrers passos d'aquesta colla d'amics desbaratats per la nit, la violència, la droga i ... Paga la pena veure'l. Molt ben fet!


En la penúltima setmana de maig ens han arribat tres nous videolits amb nous punts de vista sobre la mateixa novel·la, Nit de divendres. Feu una ullada perquè el dilluns (11 de juny) els veurem tots a classe i els comentarem per veure'n les qualitats que presenten i decidir quins penjarem en la web de Videolits. A continuació apareix el treball d'Olga C. i Borja N., que narra el moment de trobada entre els protagonistes i unes xiques al bar musical.


El relat següent barreja la narració amb la informació en una hàbil maniobra dels autors, Víctor i Raúl, per a resumir-nos un fragment significatiu de Nit de divendres. Un videolit "trencador"!


En el següent videolit, Daniela A. presenta la seua "càpsula literària" construïda sobre la història familiar dels personatges per a desembocar en un drama que... el podrien haver evitat els implicats?


Per acabar, presentem el videolit de Yordanka D. La companya ha fet una interpretació resumida del relat breu de Juli Avinent "Àguila que es mossegava les ungles", un vertader drama per a les aus rapinyaires! Ara toca gaudir-los tots ja que amb aquest finalitzem la publicació dels videolits del curs. Fins aviat, i gràcies per deixar publicar els vostres fantàstics treballs.