dijous, 8 de maig del 2008

Viatge a Madrid de 4t

Organitzat per la professora Sara Puebla del Departament de Música, hem anat a Madrid a fer una intensíssima volta de dos dies. Ens hem allotjat en uns bungalows molt "aseats" de l'Escorial per anar a veure el Reina Sofia. Llàstima que acabaven de llevar l'exposició temporal de Picasso: ni tan sols hem pogut veure el Guernica. Però la breu visita ens ha permés contemplar quadres de Miró, Dalí, Juan Gris i el mateix Picasso entre d'altres. Després hem realitzat una visita en bus per la capi i a peu pel Palau i el Teatre Reial. A la nit hem anat al musical Hoy no me puedo levantar. A l'alumnat els ha encantat i alguns han amollat una llagrimeta al final a causa del personatge de Colate. El lendemà, o siga, avui, després d'un tranquil desdijuni, hem corregut sota la pluja al Monestir-Palau de l'Escorial. Després de dinar, hem visitat el Museu del Prado, mentre alguns anaven al Botànic o de compres, i finalment hem entrat en el museu de cera.

La veritat és que ho hem passat la mar de bé. Moltes visites s'han quedat curtes -quasi sempre anàvem "a ungla de cavall"- i ens han deixat ganes de tornar més a poc a poc a esta ciutat impressionant. Hi ha moltes anècdotes i sensacions boniques que ens agradarà contar-vos des de demà. Esperem rebre col·laboracions al bloc on relateu la vostra experiència. De moment, deixem ací unes imatges de record, però vosaltres heu fet moltes més fotos que molaria compartir. Ara toca continuar amb el curs, que ja queda poquet per acabar-lo. Animeu-vos, doncs, a contar coses ací o en la revista de l'insti. Fins al pròxim viatge, que ja sembla que comença a apuntar.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas soy una alumna de 4b creo que soy la primera que echa una visita por aqui.

Bueno queria decir que el viaje a Madrid pese a que han sido dos dias ha sido impresionante y sin lugar a dudas volveria.
Gracias a Sara, Toni y Antigona por llevarnos porque pienso que sin ellos no hubieramos tenido viaje.


Solo me queda decir que animo a todos los alumnos que proximamente tengan esta excursion que vayan porque realmente es una pasada, todas las experiencias y sensaciones que puedes llegar a pasar en tan solo dos dias.Bueno un saludo y espero que proximamente nos vayamos a Italia tambien con ellos tres.

Anònim ha dit...

Buenas somos dos alumnas de 4b, y como peticion de Toni de la torre hemos decidido echar una vistazo por aqui y no queriamos dejar pasar la oportunidad de dejar un comentario para poder decir lo bien que nos lo hemos pasado, las risas, los lloros [ del musical ], las hisorias, en fin.. muchos momentos y en tan solo dos dias.

Que gracias a este viaje nos ha unido muchisimo mas a esas personas que lo han compartido con nosotras.

Sin duda, un viaje impresionante.

:)